Menu Luk

Hvad Line ikke kan tåle

Den evigt opdaterede liste, der viser, helt præcist hvor besværligt det er at have mig til middag. Dog venligt flankeret af lidt tips til, hvad man kan gøre i stedet for …

Nej-listen:

  • Gluten/korn: Hvede, byg, rug og havre
    Bonus-info: Der er gluten i øl, sojasauce og nogle typer blandingskrydderier, fx karry – til gengæld findes der glutenfri havre, og dét er OK
  • Mælkeprodukter
    Nej, ikke engang ost, laktosefri mejeriprodukter eller mad stegt i smør
  • Rå hasselnødder og valnødder
    Gennembagt er begge OK
  • Kiwi

Mine egne finter

Jeg plejer selv at løse mad-udfordringen ved at gå efter retter med kød/fisk, bælgfrugter, olier, æg og så en hel masse grøntsager (du vil blive imponeret over, hvor mange grøntsager jeg er i stand til at indtage).

Bær over med mig – uden særbehandling

Meget, meget vigtigt: Jeg spiser så vidt muligt, hvad der bliver serveret, og jeg forventer IKKE særbehandling i form af speciallavet mad.

Til gengæld håber jeg på forståelse for, at jeg kan finde på at spørge: “Hvad skal vi have?” og måske forsigtigt beder om, at fx fetaosten, cremefraiche-dressingen eller croutonerne bliver serveret ved siden af salaten. Og at jeg måske tryller lidt Line-mad frem af tasken i løbet af en selskabelig aften.