Aubergine-salat med hvidløg, timian og cherrytomater

Nem og dekorativ vintersalat - lige dér!

Nem og dekorativ vintersalat – lige dér!

Ingredienser
1 aubergine
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 tsk tørret timian
Salt og peber
75-100 g grønne salatblade, fx spinat eller ruccola
250 g cherrytomater
½ rødløg

  • Skær auberginen i mellemstore tern (ca. 2×2 cm).
  • Knus hvidløget og rør det sammen med olivenolien og timianen i en mellemstor skål (stor nok til at aubergine-ternene også kan være der 😉 ).
  • Vend så aubergine-ternene rundt i olieblandingen og fordel dem derefter på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med salt og peber.
  • Bag auberginen i 15 min. ved 180 grader (varmluft), alt imens du skyller salatbladene, skærer cherrytomaterne i kvarte og hakker rødløget fint.
  • Aubergine-ternene skal køle af, inden du samler salaten: Læg så salatbladene nederst, lad aubergine og tomat udgøre et blandet midterlag (klem gerne væden af tomaterne, så salaten ikke bliver for våd) og drys til sidst med rødløget.

Tip: Biks evt. en olie-eddike-dressing sammen til at servere sammen med salaten.


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)