Blomkålsris

Blomkålsrisen kan også laves på ren blomkål - som her

Blomkålsrisen kan også laves på ren blomkål – som her

Ingredienser
1 blomkål
1 spidskål
Olie
Salt og peber

  • Finhak begge kålhoveder på en foodprocessor (det skal sikkert gøres i et par omgange).
  • Lynsteg derefter kål-mixet i olien på en varm pande (sikkert også i flere omgange) – giv det en ordentlig omgang salt og peber, mens det lynsteger.

Fungerer fint som erstatning for fx ris.

PS Hvis det lyder for besværligt med alt det dér ‘af og på panden’, kan du også vælge den nemme løsning, nemlig ovnbagte blomkålsris.


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)