Chokoladecreme – naturligt sød Nutella uden nødder

Chokoladecreme - her smurt på glutenfrit brød, men ganske som den originale Nutella kan den også spises uden brød: Med ske

Chokoladecreme – her smurt på glutenfrit brød, men ganske som den originale Nutella kan den også spises uden brød: Med ske

Ingredienser
90 g tørrede dadler uden sten
4 spsk kakaopulver
2 spsk kokosolie
4 spsk kokosmælk
1/2 tsk vaniljepulver
En knivspids salt

Forberedelse, dagen før: Kom dadler i en skål, klem dem sammen på bunden. Kog noget vand og hæld over – dadlerne skal lige knap og nap være dækket. Dæk skålen til og sæt den på køl natten over.

  • Når du skal lave chokoladecremen, starter du med at tage dadlerne op af skålen og klemme væden af dem.
  • Kom dadler og resten af ingredienserne på en foodprocessor/blender/minihakker og kør det sammen til en ensartet masse.
  • Spis. Eller udvis disciplin: Kom chokoladecremen på glas og sæt den på køl.

PS Jeg har også en anden, lidt mere klumpet, Nutella-opskrift. Eller rettere: Det er en Mutella-opskrift 😉


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)