Chunky tomatsovs á la Anders

Simpelt, men godt - især hvis den får lov til at hvile natten over i køleskab!

Simpelt, men godt – især hvis den får lov til at hvile natten over i køleskab!

Ingredienser
1 løg
3 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
1 tsk sød paprika
1 tsk estragon
1 tsk timian
2 ds hakkede tomater
1 spsk grøntsagsfond
Salt, peber og æblecidereddike – måske lidt kokosmælk
Kokosolie til at stege i

  • Finhak løget og skær hvidløgene i tynde skiver. Peberfrugterne skærer du i små tern.
  • Svits løg og hvidløg på bunden af en stor gryde, hvor du først lader en god klat kokosolie smelte. Lad krydderierne svitse med.
  • Tilføj nu peberfrugter, hakkede tomater og grøntsagsfond og lad sovsen koge op.
  • Smag til sidst til med salt, peber, æblecidereddike – og måske et skvæt kokosmælk.

Tip: Er du rigtig fræk, laver du sovsen her dagen inden, den skal spises, og lader den hvile i køleskab natten over. I så fald skal den selvfølgelig varmes op igen, inden den kommer på bordet, men, nøj, den bliver god af det!

PS “Hvem er Anders?”, spørger du måske. Dét er min bedre halvdel, som ofte laver denne vidunderligt simple tomatsovs, for det meste som tilbehør til en ordentlig omgang ovnbagt grønt og lidt kød.


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)