Kokosbrød – glutenfrit, low carb og nemt at lave

Det er ikke verdens største brød, til gengæld er det et af mine personlige favoritter

Det er ikke verdens største brød, til gengæld er det et af mine personlige favoritter

Ingredienser
4 æg
1 dl kokosmælk
50 g smeltet kokosolie
1 dl kokosfibermel
2 tsk bagepulver
3 spsk HUSK
⅛ tsk groft salt

  • Pisk æggene sammen, fx med en håndmixer.
  • Tilføj kokosmælk og pisk noget mere.
  • Smelt kokosolien i en lille gryde og tilføj den smeltede olie til æggeblandingen. Pisk igen.
  • Bland så alle de tørre dele sammen: Kokosfibermel, bagepulver, HUSK og salt.
  • Nu blander du tørt og vådt sammen. Denne gang skal du nok bruge hænderne.
  • Form dejen til et lille franskbrød, som du sætter på en bageplade beklædt med bagepapir. Skær riller på skrå øverst i brødet.
  • Bag nu dit brød ved 180 grader (varmluft) i 30 min.
  • Lad brødet køle af på en bagerist, inden du kaster dig lettere frådende over det.

Pssst …! Dejen kan også bruges til boller, se blot min opskrift på teboller lige her.


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)