Sunde kokoskugler

Kokoskuglerne smager - trods deres sundhed - overraskende godt, og går, som det ses her, udmærket til andre søde, sunde ting. Det er kokoskuglen til venstre.

Kokoskuglerne smager – trods deres sundhed – overraskende godt, og går, som det ses her, udmærket til andre søde, sunde ting. Det er kokoskuglen til venstre.

Ingredienser
50 g udblødte dadler
40 g kokosmel
1,5 spsk kakao
1 spsk kokosolie

  • Kør alle ingredienserne sammen i en blender/foodprocessor.
  • Rul til kugler (rul evt. de færdige kugler i enten kakao eller kokosmel).
  • Smid på køl.
  • Spis.

Kokoskuglerne bliver i øvrigt ikke dårligere af, at man smider lidt knust instant coffee-knas i dejen (ca. 1/2 tsk til denne portion). Jeg siger det bare …

NB! Portionen her er lille (8-10 kugler), men den kan snildt ganges op.

Opskriften er stærkt inspireret af Pia Krøyers opskrift på chokolade- og kokosbarer i opskriftsbogen ’Sundt sødt’. Og så har jeg lavet min helt egen jule-version af kokoskuglerne og nogle lidt større og meget Jack Sparrow-agtige romkugler.


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

4 Comments

    • Hej Josefine!

      Tænker, at du måske har postet kommentaren på en forkert opskrift? Kuglerne her skal nemlig ikke bages 😉

      Anyway, så gælder det både for kager og kugler, at du, ja, skal erstatte dadlerne med noget andet, hvis du ikke vil have dem med: Dadlerne giver nemlig både sødme og … øh, fyld/bid/struktur/eller hvad man nu skal kalde det.

      Rosiner eller anden tørret og sød frugt, udblødt på samme måde som dadlerne, kan sikkert bruges.

      De bedste hilsner,
      Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)