Kokossovs for dummies – mælkefri, glutenfri og piv-nem at lave

Varm, cremet, smager godt - og uhyggeligt nem at lave? Personligt forlanger jeg såmænd ikke mere af en sovs ...

Varm, cremet, smager godt – og uhyggeligt nem at lave? Personligt forlanger jeg såmænd ikke mere af en sovs …

Ingredienser
1 ds kokosmælk
1 spsk tahin
1 tsk tørret estragon
½ tsk tørret timian
¼ tsk lakridsrodspulver
Saften af 1 lime
Salt og peber

  • Kom alle ingredienserne i en lille gryde.
  • Rør godt sammen, og lad det koge op under omrøring.
  • Lad sovsen småboble, mens du smager til med salt og peber.
  • Servér.

Tip: Få mad til 4 ved at snitte et hvidkål, som du vender i olie, salt og peber og bager i ovnen i 15 min. ved 180 grader, varmluft. I samme ovn har du (bare på en anden bageplade, m’kay?) en hel masse fisk, fx laksefileter, drysset med salt og peber. Voila – verdens nemmeste aftensmad!

Andre piv-nemme sovseopskrifter på bloggen:
Snydesovs og cremet kokossovs med porrer.


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)