Krydderkage á la Blender – uden mel og sukker

Elegant ser den ud, den krydderkage - ingen ville gætte på, at den er lavet i en blender

Elegant ser den ud, den krydderkage – ingen ville gætte på, at den er lavet i min foodprocessor

Ingredienser
400 g dadler uden sten
150 g mandelmel
1 banan
6 æg
75 g kokosolie
4 spsk groft kokosmel
1 tsk vaniljepulver
3 tsk kanel
1½ tsk kardemomme
2-3 nip fint salt

Hvis du bruger tørrede dadler: Mindst en time før – gerne natten over – skal du sætte dadlerne i blød. Kom dem i en skål og overhæld med kogende vand til dadlerne lige præcis er under vand. Dæk skålen til og sæt den på køl.

  • Kom alle ingredienser i en blender/foodprocessor (undtagen daddel-vandet, hvis du har udblødt dadlerne – til gengæld kan du med fordel komme vandet i enten kaffen eller en smoothie).
  • Blend. Giv det et par minutter (stop evt. og skrab lidt ned fra kanterne en enkelt gang eller to).
  • Kom dejen i en smurt springform (Ø ca. 24 cm) og bag kagen i 40 min. ved 175 grader (varmluft).
  • Lad kagen køle af.
  • Spis.

Blenderkagen her er en – endnu – nemmere version af den Rustikke krydderkage. Og så har jeg faktisk lidt flere krydderkager ud over dét #knockyourselfout


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)