Lines Morgenmadsdessert – sukkerfri og god til morgenkaffen

Det her er den helt rigtige start på dagen, skulle jeg hilse at sige!

Det her er den helt rigtige start på dagen, skulle jeg hilse at sige!

Morgenmadsdessert: Den HELT rigtige start på dagen

‘Morgenmadsdessert’. Dér har du et begreb, som det er svært ikke at være fjollet med. I hvert fald hvis man får stykket det sådan sammen, at det både passer til morgenkaffen og er bare sådan nogenlunde sundt.

Her er, hvad jeg hver morgen afslutter dagens morgenmad med, alt imens jeg slubrer nybrygget kaffe i mig:

Snask-ingredienser – til flere omgange
2 dl kokosmælk
3 tsk kanel
½ tsk vaniljepulver
½ tsk kardemomme

Knas-ingredienser – også til flere omgange
120 g mandler

Fyld-ingrediens – bare til dagens omgang
½ æble

  • Jeg forbereder både snask og knas i forvejen, så jeg altid har noget på køl: Ingredienserne til snasket skal blandes (jeg bruger en melryster), og mandlerne skal ristes i ovnen (25-30 min. ved 150 grader i en varmluftovn). Lad mandlerne køle af, inden du hakker dem groft og hælder dem på bøtte eller glas.
  • Om morgen fjerner jeg kernehuset fra det halve æble, som jeg derefter skær i mindre stykker.
  • Æblestykker blandes med ca. 30 g af snasket og drysses med hakkede mandler.
  • Hæld kaffe op.
  • Spis, drik og vær glad #aaah

Jeg har andre lignende frugt-desserter, fx Abemad 2.0 🐵


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)