Lørdags-hack: Abrikoser – The Heksehyl Way

Vidste du, at man kan få tørrede abrikoser til at smage lidt a la Heksehyl?

Vidste du, at man kan få tørrede abrikoser til at smage lidt a la Heksehyl?

Ingredienser
X antal tørrede, usvovlede og bløde abrikoser
Uanede mængder af rålakridspulver

  • Drys lidt rålakridspulver på en tallerken/underkop/something.
  • Tag en tørret abrikos.
  • Dyp abrikosens ene side i lakridspulveret. Giv gerne abrikosen et lille, diskret slik lige dér, hvor du gerne vil have pulveret til at hænge fast (vent evt. med at gøre det, til der ikke er nogen, der kigger, og begynder og undre sig over, hvilket aparte forhold du har til dine tørrede abrikoser, siden du slikker på dem).
  • Bid den lakridspulverede side af abrikosen.
  • Bliv overrasket over, hvor meget smagen minder om Heksehyl.
  • Dyp den tilbageværende del af abrikosen i lakridspulveret – med den nu blottede og snaskede side først.
  • Spis den sidste halvdel.
  • Tag en ny abrikos.
  • Og så fremdeles … #knockyourselfout

Tak til min kollega, Betina, for at blive så begejstret over ideen om dette lørdags-hack, at jeg følte mig forpligtet til at dele det med resten verden 😀


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)