Lun tomat-spinat med hvidløg og peberfrugt

Salat på den lune måde: Spinat og tomat i skønt samspil med hvidløg og peberfrugt

Salat på den lune måde: Spinat og tomat i skønt samspil med hvidløg og peberfrugt

Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
2 gulerødder
3 peberfrugter
¼ tsk tørret salvie
500-600 g frossen spinat
2 ds tomatpuré (280 g)
1 spsk rød balsamico
Salt og peber
Kokosolie til at stege i

  • Skær løget i tynde både, hvidløget i tynde skiver og riv gulerødderne groft. Skær peberfrugten i små tern.
  • Steg nu løg, hvidløg og gulerødder i 2-3 min. sammen med salvien på bunden af en gryde.
  • Vend så spinat, tomatpuré, balsamico og rigeligt med salt og peber i også.
  • Læg låg på gryden, men rør i blandingen jævnligt, mens spinaten tør. Når spinaten er tøet, skal du tilføje peberfrugterne og lade blandingen stå at simre i 10 min. ved lidt over middelvarme og stadig under låg.
  • Skru til sidst lidt ned og lad retten boble videre uden låg i 15-20 min., mens du smager til.

Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)