Mokkaklatter – glutenfri, veganske og lidt sundere småkager

Mokkaklatterne er super-nemme at lave - hvilket måske er lidt farligt ...

Mokkaklatterne er super-nemme at lave – hvilket måske er lidt farligt …

20 stk.

Ingredienser
2 modne bananer
120 g kokossukker
1 spsk instant coffee (evt. koffeinfri)
½ tsk vaniljepulver
2 nip salt
100 g boghvedemel

  • Mos bananerne sammen med kokossukkeret.
  • Bland kaffen, vaniljepulveret og saltet i bananblandingen.
  • Rør til sidst boghvedemelet i, så du står tilbage med en klæg masse.
  • Brug nu to skeer til at fordele dejen i 20 runde og let flade klatter (ca. 3-5 cm i diameter) på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag klatterne i ca. 20 minutter ved 180 grader (varmluft – og hold i øvrigt øje med kagerne, så de ikke bliver brændte i kanten).
  • Lad kagerne køle af på en bagerist.
  • Spis.

PS Kagerne bliver kun sprøde i kanten. Inde i midten er de mere sådan, øh … bløde-svampede-agtige.

Vil du have flere glutenfri kager, siger du? Så er det da heldigt, at jeg har samlet mine glutenfri kager her.


Flere opskrifter til dig:

Line anbefaler | Sunde kager | PCO-venlig kost | Multiallergiker

Tilmeld din mail her og få besked, når der er nyt på bloggen
Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)