Ovnbagte lakse-pakker med hvidløg og rosmarin

Oh, ovnbagte lakse-pakker er sommermad for mig - måske fordi de er lige så oplagte til grillen, som de er til ovnen?

Oh, ovnbagte lakse-pakker er sommermad for mig – måske fordi de er lige så oplagte til grillen, som de er til ovnen?

Ingredienser
4  laksefileter (ca. 500 g)
1 fed hvidløg
2-4 rosmarin-kviste
Saften af ¼ citron
Salt og peber
Staniol til at pakke ind i

  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
  • Klem saften af citronen ud i en lille skål eller i en kop.
  • Riv to stykker af staniolen, ca. 20-30 cm lange, og placer 2 laksefileter – samlet inde på midten – på hver af de to stykker.
  • Pensl stykkerne med citronsaft og drys med salt og peber.
  • Knus så hvidløget og fordel det på laksefileterne (jeg brugte en kniv til formålet).
  • Læg til sidst rosmarin-kviste oven på laksen og luk de to pakker.
  • Bag pakkerne i ovnen i 20 min.

Jada, man kan også bage pakkerne ved at smide dem på grillen 😀

Tip: Server med en omgang fyldigt sommertilbehør, fx solskinssalat eller blomkålsalat og, vupti, du har mad til 4 personer.


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)