Nemme, ovnbagte brunch-omeletter

Dampende varm omelet - her med chorizo on the side. What's not to like?

Ingredienser 12 æg Salt og peber Fyld 1 pk champignon i skiver Et par håndfulde frossent spinat – optøet, vel at mærke Tilbehør Champignon-versionen: Chorizopølse og/eller skinke, fx parma eller serrano. Spinat-versionen: Røget fiskepålæg, fx laks eller ørred. Pisk æg sammen med salt og peber og hæld halvdelen af æggemassen i et smurt, ildfast fad. … [Se mere …]

Hurtig, ovnbagt æggekage – on the side

Nybagt æggekage (frygt ej, hvis din æggekage er væsentligt mere oppustet end den på billedet - der gik kun 8 æg til modellen her)

Ingredienser 10 æg Salt og peber Smør et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader (180 hvis det er varmluft). Pisk æg godt sammen med salt og peber og hæld æggemassen i fadet. Bag æggekagen i 30-35 min. Jeg bruger æggekagen som tilbehør på linje med blomkålsris og stenaldermos.