Fisk i kokos

Fisk i kokos er hurtigt og nemt at lave - her serveret med lidt æggekage til.

Ingredienser 500-700 g fiskefileter uden skind og ben, fx laks 1 ds kokosmælk (4 dl) 3 porrer 4 gulerødder 1 bdt grønne asparges 200 g frosne ærter 1 dl vand 3 tsk tørret dild 2-3 tsk salt Masser af friskkværnet peber Skær porrer og gulerødder i skiver, asparges og fisk i mindre stykker. Sæt gulerødderne … [Se mere …]

Hurtig, ovnbagt æggekage – on the side

Nybagt æggekage (frygt ej, hvis din æggekage er væsentligt mere oppustet end den på billedet - der gik kun 8 æg til modellen her)

Ingredienser 10 æg Salt og peber Smør et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200 grader (180 hvis det er varmluft). Pisk æg godt sammen med salt og peber og hæld æggemassen i fadet. Bag æggekagen i 30-35 min. Jeg bruger æggekagen som tilbehør på linje med blomkålsris og stenaldermos.    

Cremet kokossovs med porrer

Kokossovs i selskab med et stykke bagt laks

Ingredienser 1 løg 1 fed hvidløg 6 porrer 1 ds kokosmælk (4 dl) Salt, peber og stødt muskatnød Hak løget, skær hvidløg i tynde skiver, porrer i skiver. Svits løg og hvidløg hurtigt og svits herefter porrerne med: Svits dem til de er bløde og begynder at tage lidt farve. Smid lidt salt og peber … [Se mere …]