Kakao-omelet

Brun omelet (det smager bedre end det lyder)

Ingredienser 2 æg Masser af kakao (3 spsk-agtigt) Et skvæt kokosmælk (á la 1 spsk) Rosiner Pisk æg, kakao og kokosmælk sammen og smid derefter blandingen på en varm pande. Steg omeletten på begge sider, men pas på: Den har en tendens til at brænde på hist og her. Server med rosiner for at få … [Se mere …]

Stenaldermos

Stenaldermos smager pokkers godt - man skal bare abstrahere fra, at den er grøn

Manden i mit liv, Anders, har bidraget med flere opskrifter til opskriftsbloggen – og her er endnu et guldkorn: Stenaldermos. Kartoffelmos, go home! Ingredienser 2 blomkål 1 broccoli 4 gulerødder 4 persillerødder Ca. 50 g kokosolie 1 dl kokosmælk Salt og peber Skær alle grøntsagerne i store stykker og kog dem i 10-12 minutter. Hæld … [Se mere …]

Sunde kokoskugler

Kokoskuglerne smager - trods deres sundhed - overraskende godt, og går, som det ses her, udmærket til andre søde, sunde ting. Det er kokoskuglen til venstre.

Ingredienser 50 g udblødte dadler 40 g kokosmel 1,5 spsk kakao 1 spsk kokosolie Kør alle ingredienserne sammen i en blender/foodprocessor. Rul til kugler (rul evt. de færdige kugler i enten kakao eller kokosmel). Smid på køl. Spis. Kokoskuglerne bliver i øvrigt ikke dårligere af, at man smider lidt knust instant coffee-knas i dejen (ca. … [Se mere …]