Vegetarburgere

Fotografen er på vej ...

Ingredienser Grove boller* Iceberg-salat i store stykker Tomater i skiver Agurker i skiver Rødløg i tynde ringe Ketchup Stærk sennep Til bøfferne: 1 revet knoldselleri (ca. 500 g) 100 g revet ost 10+ 2 fed hvidløg 2 æg 2 dl rasp Salt og peber * Hold dig langt væk fra alt, hvor der står noget … [Se mere …]

Suppe á la Karen (karrysuppe)

Fotografen er på vej ...

– en uforskammet nem og hurtig ret 4 personer Ingredienser 1 løg 1 spsk karry* 1 dåse hakkede tomater 1 dåse mandariner (jep, det er dem fra desserthylden) ½ L grønsagsbouillon* 2,5 dl fløde Ca. 200 g rejer Salt og peber Brød, fx et nøddefrit stenalderbrød Snit løget i lange, tynde både og svits det … [Se mere …]

Fiskesuppe med knoldselleri og hvidvin

En dampende portion fiskesuppe.

4 personer Ingredienser En hel masse hellefisk, alternativt anden hvid fisk 2 løg 2 fed hvidløg 2 knoldselleri 2 dl tør hvidvin 1 fiskebouillonterning* (den størrelse, der normalt går til ½ L vand) 4 dl vand ½ L fløde Olie Salt og peber Brød, fx stenalderbrød * Husk at bruge en glutenfri bouillon – eller evt. fond … [Se mere …]

Pølsehorn

Pølsehorn, klar til at komme i ovnen.

32 stk. Ingredienser 50 g gær 3 dl mælk 100 g smør eller plantemargarine 1 tsk salt 1 tsk sukker 500-600 g hvedemel 100 g knækkede hvedekerner 10 alm. pølser Ketchup Hvedekernerne forberedes ved at koge dem i 1,3 dl vand i 3-4 min. Lad dem stå i ca. 15 min. inden brug. Skær pølserne … [Se mere …]