Røgede saltmandler – nem og uimodståelig snack

De her saltmandler er mindst lige så nemme at lave, som de er at spise ...

De her saltmandler er mindst lige så nemme at lave, som de er at spise …

Ingredienser
150 g mandler
1 dl vand
½ tsk groft salt
¼ tsk hvidløgspulver
¼ tsk røget paprika
Et lille drys cayennepeber

  • Bland vand, salt, hvidløgspulver, paprika og cayennepeber på en stegepande. Sæt panden på varmen og lad blandingen koge op.
  • Så snart det koger, tilsætter du mandlerne: Vend dem rundt, mens vandet koger af.
  • Når panden er kogt tør, fordeler du nødderne på en bageplade beklædt med papir og sætter pladen i en forvarmet ovn (150 grader, varmluft). Lad mandlerne tørre i 25 minutter.
  • Til sidst overfører du bagepapir med nødder til en bagerist, så nødderne kan køle af og blive helt sprøde.
  • Opbevar mandlerne i en lufttæt beholder.

Tip: Du kan også bruge andre nødder, fx cashews. Eller du kan prøve kræfter med mit søde nøddemix eller den glutenfri müsli.


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)