Rösti-fad med selleri og andre frække ting – glutenfrit

Rösti-fad - eller 'mega-rösti' - er et ret fint alternativ til fx flødekartofler eller, nåhja, kartoffel-röstier

Rösti-fad – eller ‘mega-rösti’ – er et ret fint alternativ til fx flødekartofler eller, nåhja, kartoffel-röstier

Ingredienser
1 knoldselleri
1 stort løg – eller 2 små
2 fed hvidløg
100 g mandler
3 æg
¼ tsk paprika
¼ tsk røget paprika
½ tsk fint salt
Masser af friskkværnet peber
Kokosolie til at smøre fadet med

  • Riv selleriet fint (det er nemmest på en foodprocessor). Hak løgene, knus de to fed hvidløg, og saml så det hele i en stor skål.
  • Finhak mandlerne på en minihakker (eller snyd ved at købe færdigt mandelmel).
  • Bland mandler, æg, de to slags paprika, salt og peber godt sammen med grøntsagerne.
  • Kom blandingen i et smurt og ildfast fad og bag röstien – vi kan jo kalde den ‘mega-röstien’ – i 40-45 min. ved 180 grader (varmluft).

PS Full disclosure: Rösti-fad-opskriften her startede såmænd med, at jeg forsøgte at lave selleri-bøfferne fra denne opskrift i en mælke- og glutenfri version. Hvilket ikke gik så godt (læs: Selleri all over the f*** place). Men så fandt jeg på at samle kaosset i et fad, og: Vupti! 😉


Flere opskrifter til dig:

Line anbefaler | Sunde kager | PCO-venlig kost | Multiallergiker

Tilmeld din mail her og få besked, når der er nyt på bloggen
Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)