Spicy daddelkugler med lakrids – glutenfri, naturligt søde og lidt sundere

Daddelkugler er i sig selv fantastiske, og hvis man ligefrem smider lakrids efter dem, stikker det først helt af!

Daddelkugler er i sig selv fantastiske, og hvis man ligefrem smider lakrids efter dem, stikker det først helt af!

20-25 stk.

Ingredienser
200 g bløde eller udblødte dadler uden sten
120 g groft kokosmel
2 spsk kokosolie
3 tsk rålakridspulver
1 tsk vaniljepulver
1/4 tsk chilipulver
3 nip salt
Kokosfibermel til at rulle i

Hvis du bruger tørrede dadler: Mindst en time før – gerne natten over – skal du sætte dadlerne i blød. Kom dem i en skål og overhæld med kogende vand til dadlerne lige præcis er under vand. Dæk skålen til og sæt den på køl.

  • Kør alle ingredienserne – undtagen kokosfibermelet – sammen i en blender/foodprocessor. Du skal nok stoppe og skrabe ned fra kanterne engang i mellem.
  • Rul dejen til kugler, som du ruller i kokosfibermelet (for at få en kønnere og ikke alt for klistret overflade).
  • Smid på køl i mindst en time, inden du sætter tænderne i dem.

Er du vild med sunde kokoskugler? Så skal du da også prøve mine romkugler, solskinskugler – eller måske Katrines lortekugler 💩


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)