Stenaldermos

Stenaldermos smager pokkers godt - man skal bare abstrahere fra, at den er grøn

Stenaldermos smager pokkers godt – man skal bare abstrahere fra, at den er grøn

Manden i mit liv, Anders, har bidraget med flere opskrifter til opskriftsbloggen – og her er endnu et guldkorn: Stenaldermos.

Kartoffelmos, go home!

Ingredienser
2 blomkål
1 broccoli
4 gulerødder
4 persillerødder
Ca. 50 g kokosolie
1 dl kokosmælk
Salt og peber

  • Skær alle grøntsagerne i store stykker og kog dem i 10-12 minutter.
  • Hæld vandet fra og læg grønsagerne i ’lag’ i en skål på denne måde:
    Grøntsager – Et par klatter olie – Salt og peber – Grøntsager – Et par klatter olie – Salt og peber – Grøntsager.
  • Hæld kokosmælken over.
  • Blend.
  • Smag evt. til med lidt mere salt og peber, når mosen har den ønskede konsistens.
  • Server.

Prøv evt. også den hvide grøntsagsmos.


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)