Familiens banankage – glutenfri, lidt sundere og dejligt nem at lave

Der er rigeligt banankage til alle i famileversionen af opskriften

Der er rigeligt banankage til alle i famileversionen af opskriften

Ingredienser
6 modne bananer
110 g kokosfibermel
2 tsk vaniljepulver
1,5 spsk stødt kanel
2 tsk bagepulver
6 æg
150 g kokossukker
100 g kokosolie

  • Start med at mose bananer i én skål og samle de tørre dele til kagen i en anden: Kokosfibermel, vaniljepulver, kanel og bagepulver. Smør også en lille bradepande på ca. 20 x 25 cm: Brug en klat ekstra kokosolie til formålet.
  • Tag så en tredje – stor – skål og pisk her æg og kokossukker godt sammen med en håndmikser: Det skal blive helt skummende.
  • Smelt kokosolien (altså den, der er angivet med gram ovenfor – ikke den, du har brugt til at smøre formen med 😉 ). Hæld den flydende olie i æggeblandingen under omrøring.
  • Herefter pisker du de mosede bananer i dejen, og til sidst er det melblandingens tur.
  • Tænd ovnen på 160 grader (varmluft) og kom dejen i den smurte form, mens ovnen varmer.
  • Bag kagen i den forvarmede ovn i ca. 45 min.

PS Banankagen kommer også i en lidt mindre udgave – og en vegansk udgave. Enjoy! 😉


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)