Dessert: Frugtsalat med mynte – sukkerfri, laktosefri og PCO-venlig

En både sund og snasket dessert. Her gjort lidt pænere ved hjælp af en ekstra dusk mynte ...

En både sund og snasket dessert. Her gjort lidt pænere ved hjælp af en ekstra dusk mynte …

4 personer

Ingredienser
700-800 g blandet frugt og bær, fx æbler, druer og jordbær
3 dl kokosmælk
1 spsk lakridsrodspulver
1½ tsk stødt kanel
1 tsk vaniljepulver
Ca. 10 blade frisk mynte

  • Skær frugten i mindre stykker og kom den i en dekorativ skål sammen med bærerne.
  • Hak myntebladene fint og kom resultatet op til frugt og bær.
  • Rør kokosmælk, lakridsrodspulver, kanel og vaniljepulver godt sammen.
    Bland så det hele godt. Pynt evt. med en ekstra lille dusk mynte, inden du serverer.

Tip: Bruger du frugtsalaten til gæstemad, kan du med fordel skære frugten på forhånd samle den i skålen sammen med bær og hakkede mynteblade. Cremen samler du også, og så sætter du ellers de to dele på køl, indtil frugtsalaten skal serveres. Først lige inden servering, samler du det hele – på den måde undgår du, at frugtsalaten står og bliver blød og splattet.

Er du vild med frugtsalat, skal du næsten også prøve min Abemad 2.0, der er skåret over nogenlunde samme læst som frugtsalaten her.


Flere opskrifter til dig (også mine, kan jeg afsløre 😉 ):


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)