Menu Luk

Foredrag: Et venligt skub mod fokus, flow og overblik for vidensarbejdere

Med et foredrag får I serveret nyttig viden om menneskehjernen og effektive arbejds-flows på en underholdende måde. I kommer også hjem med et trick eller to til hverdagen.

Line Hviid - foredrag om små skridt til store ændringer på Projektdagen 2023, afholdt af Peak Consulting Group.
Foto: Peak Consulting Group

Hvad får I ud af at høre på mig?

I se frem til følgende, hvis I inviterer mig på besøg:

  • En underholdende og nysgerrig foredragsform, hvor I selv kommer i spil.
  • Viden om, hvordan menneskehjernen og effektive arbejdsflows fungerer i praksis.
  • Konkrete tips og tricks, så I rent faktisk kan gå i gang med at få mere fokus, flow og overblik. I dag. 

Jeg er en venlig strukturelsker med to superkræfter: Evnen til at skabe orden i kaos – og et hjerte, der giver plads til at være menneske midt i alle systemerne. I små 20 år har jeg hjulpet organisationer, teams og individer til mere fokus, flow og overblik.

Udover struktur-kærligheden og menneske-kendskabet, er jeg en garvet kommunikatør, facilitator og coach. Jeg er cand.mag. i retorik og arbejder professionelt med kommunikation, facilitering og coaching. Desuden er jeg blogger og podcaster.

Skønt med en oplægsholder med noget på hjertet og evne til at formidle passionen!


Fokus & Flow: Personlig produktivitet i bæredygtigt tempo for alle vidensarbejdere

Mange vidensarbejdere bruger arbejdsdagen på at drukne i indbakker og hektisk multitasking. Det er fjollet. Der findes nemlig principper og teknikker, der giver fokus, flow og overblik. Det er dét, man kalder ‘personlig produktivitet’.

Personlig produktivitet handler om at have overblik og prioritere, så man arbejder på det vigtige. Det handler om ro og fokus i løbet af dagen, så man leverer kvalitet effektivt og laver færre fejl. Og det handler om at holde pauser og holde fri, så man trives og er i balance.

Jeg har dyrket disciplinen, siden jeg i 2. klasse fik min første lektiebog og havde et trip over, hvor smart det var at have et værktøj, der gjorde det let at planlægge lektielæsningen. Derfor ved jeg, at det vil gøre en kæmpe, positiv forskel for mange, hvis de lærte blot en my af dét, jeg har lært mig selv gennem de seneste årtier.

I dette foredrag fortæller jeg jer, hvorfor personlig produktivitet er så vigtigt for vidensarbejdere. I får også en række tips og tricks, så I kan gå i gang, så snart vi har sagt farvel til hinanden.


Små skridt til store ændringer i effektivitet, samarbejde og trivsel

Alle virksomheder og organisationer vil tilsyneladende gerne levere hurtigere, lave færre fejl og opleve mindre frustration. Løsningen er som oftest at kaste mere eller mindre komplekse processer efter udfordringen, gerne i en stor transformation. Men det svarer til at hælde benzin på et i forvejen komplekst bål.

Vidensarbejde er komplekst i sig selv. Det samme er de mennesker, der skal udføre arbejdet. Dét er indviklet nok som det er, og derfor er løsningen ikke at lægge et yderligere lag af kompleksitet på. Og slet ikke at smide det som en bombe, der ændrer alt

I stedet skal I lære en række fundamentale kompetencer indenfor agilitet og flow-teori. I skal vide, hvad der giver et godt samarbejde mellem mennesker. Og I skal begynde at lave små, gradvise ændringer i stedet for store transformationer. 

I dette foredrag fortæller jeg jer, hvorfor denne tilgang er mere effektiv, koster mindre og understøtter trivslen blandt medarbejderne. Og jeg fortæller jeg, hvordan I kan tage de første skridt til at komme i gang.


Godt formidlet i godt tempo. God inddragelse af publikum.