Menu Luk

Inspiration til sund livsstil

Sund livsstil og gode vaner. Er dét to størrelser, du har svært ved at lykkes med? Så kan jeg måske give dig både hjælp og inspiration til bedre livsstil funderet på gode vaner. Jeg har i hvert fald opdaget, at jeg er møg-god til at ændre vaner og igennem dem forbedre mit helbred!

Blog-indlæg om sund livsstil og effektiv hverdag
Lines Opskrifter - hjælp til en sund og nem hverdag
Bøger om bedre livsstil

VIGTIGT: Min baggrund i forhold til sund livsstil

Det er vigtigt for mig at nævne, at jeg ikke har en sundhedsfaglig baggrund, men er professionel kommunikatør og formidler. Jeg er cand.mag. i retorik og har tidligere arbejdet med forskningsfaglig formidling hos både DR og Videncenter for Arbejdsmiljø. I dag arbejder jeg med mennesker, processer og digitale produkter, så jeg interesserer mig til stadighed for, hvad der får mennesker til at fungere godt.

Fordelen ved mig er altså, at jeg er god til at gøre komplekse problemstillinger både forståelige og angribelige. Og så er jeg – pardon my french – røv-god til at ændre vaner og deler hjertens gerne ud af mine erfaringer med netop den slags.

De to ting til sammen skulle meget gerne være en hjælp til dig, når du vil lave små sundheds-forbedringer i din hverdag. Jeg håber med andre ord på at gøre en positiv forskel – for dig og for andre derude.

Læs mere om mig, sådan generelt >