Print migDhal er nem vegetarmad, der bare smager – her med ekstra grønt Vi er ikke vegetarer hjemme hos os, men i et forsøg på…
Alle opskrifter
Her er hasselnøddecremen, som du med god samvittighed – og ske i hånd – kan spise fuldstændig uhæmmet løs af. Direkte fra bøtten, forstås.
Se lige dér – rustikke blomkålsris gjort klar på forbløffende kort tid!
Hvad får du, hvis du kombinerer kage, kaffe og cremet snask? Du får den her lækkerbidsken, gør du!
Glutenfri bruchetta med et twist – det holder ganske godt som forret, skulle jeg hilse at sige
Peanutbutter-cookies er en glimrende opfindelse, og lakrids holder altid – ergo er peanutbutter-cookies en glimrende opfindelse, der altid holder!
Du kan sagtens spise salat om vinteren – og du kan jo starte med denne farverige sag.
Hummus med en forrygende flot farve! Bare pas på med at spilde, m’kay …
Mørke og kulde kalder på mos. Og på rigelige mængder hvidløg (men hvornår kan man ikke bruge hvidløg, spørger jeg bare?)