Ingredienser
1 avokado
3 dl kokosmælk
3 dl vand (eller mindre – prøv dig frem)
5 spsk kakao
2 tsk lakridsrodspulver*
- Smid alle ingredienserne i en blender.
- Blend.
Æhm, jeg bliver nødt til at smide et forbehold efter denne her:
Jeg er nemlig RET sikker på, at avokado-yoghurten smager lidt … specielt. Selv er jeg ganske vist fjollet med smagen (ellers smed jeg den dæleme ikke på bloggen), men et eller andet siger mig, at ikke alle vil være enige i smagsvurderingen, så nu er du advaret.
Men prøv den – prøv den, for pokker!
Den mætter nemlig utroligt dejligt: Jeg spiser en fjerdedel af portionen her til morgenmad, akkompagneret af et æg og lidt ost til at snacke på – og dén lille platte holder mig gerne mæt helt frem til frokost.
Jeg har også lidt andre morgenmads-relaterede ting: Morgen-skyr og et helt indlæg med flere forskellige ideer til morgenmad generelt.
* Jeg bruger lakridsrodspulver fra Urtekram.