Annonce
Menu Luk

Avokado-‘yoghurt’ med kakao og lakrids – laktosefri

Den mætter, den avokado-yoghurt (hvor sært konceptet i sig selv end måtte lyde)
Print mig

Ingredienser
1 avokado
3 dl kokosmælk
3 dl vand
5 spsk kakao
2 tsk lakridsrodspulver*

  • Smid alle ingredienserne i en blender.
  • Blend.

Æhm, jeg bliver nødt til at smide et forbehold efter denne her:

Jeg er nemlig RET sikker på, at avokado-yoghurten smager lidt … specielt. Selv er jeg ganske vist fjollet med smagen (ellers smed jeg den dæleme ikke på bloggen), men et eller andet siger mig, at ikke alle vil være enige i smagsvurderingen, så nu er du advaret.

Men prøv den – prøv den, for pokker!

Den mætter nemlig utroligt dejligt: Jeg spiser en fjerdedel af portionen her til morgenmad, akkompagneret af et æg og lidt ost til at snacke på – og dén lille platte holder mig gerne mæt helt frem til frokost.

Jeg har også lidt andre morgenmads-relaterede ting: Morgen-skyr og et helt indlæg med flere forskellige ideer til morgenmad generelt.

* Jeg bruger lakridsrodspulver fra Urtekram.

Posted in Chokolade, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Morgenmad, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.