Menu Luk

Bananpandekager med æble og kanel

Bananpandekager til morgenmad? Jamen, hvorfor ikke?
Print mig

6 stk.

Ingredienser
1 æble
1 banan
2 æg
2 tsk stødt kanel
¼ tsk vaniljepulver
Kokosolie til at stege i

Sponsoreret opskrift – læs mere om den slags nedenfor* eller i min reklamepolitik

  • Start med at skære æblet i helt små stykker. Det skal ikke være finhakket, men tæt på.
  • Mos bananen med en gaffel i en mellemstor skål.
  • Tilføj så æg, kanel og vaniljepulver og pisk det hele godt sammen med et piskeris.
  • Vend til sidst æblestykkerne i.
  • Steg nu pandekagerne i to omgange (3 ad gangen) ved lidt over middelvarme og i rigeligt kokosolie på en stor pande: Læg dejen i klatter (5-7 cm diameter) på panden og giv dem 4-5 min. på hver side.

* Opskriften er sponsoreret af BodyLabs økologiske kokosolie: Dét betyder i praksis, at de har tilbudt mig at prøve produktet gratis og – hvis jeg brød mig om det, vel at mærke – omtale det på bloggen. Kokosolien viste sig at være glimrende, så hermed en opskrift dedikeret til netop den.

Posted in Glutenfri, Kage, Laktosefri / Mad uden mælk, Lines kager - uden mel og sukker, Morgenmad, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Sødt, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.