Menu Luk

Bananpandekager med æble og kanel

Bananpandekager til morgenmad? Jamen, hvorfor ikke?
Print mig

Ingen gluten, ingen pandekager, har jeg ret? Nøh, det har jeg ikke, for bananpandekagerne er opfundet, og du får her mit bud på sådan en pandekageopskrift.

PS Du kan også stadig spise brownie, tebirkes og pizza – tilmed på en måde, så hele molevitten faktisk er ganske sund. Og velsmagende, for pokker, glem ikke ‘velsmagende’!

Allerførst skal du dog i gang med de dér pandekager:

6 stk.

Ingredienser
1 æble
1 banan
2 æg
2 tsk stødt kanel
¼ tsk vaniljepulver
Kokosolie til at stege i

  • Start med at skære æblet i helt små stykker. Det skal ikke være finhakket, men tæt på.
  • Mos bananen med en gaffel i en mellemstor skål.
  • Tilføj så æg, kanel og vaniljepulver og pisk det hele godt sammen med et piskeris.
  • Vend til sidst æblestykkerne i.
  • Steg nu pandekagerne i to omgange (3 ad gangen) ved lidt over middelvarme og i rigeligt kokosolie på en stor pande: Læg dejen i klatter (5-7 cm diameter) på panden og giv dem 4-5 min. på hver side.
Posted in Glutenfri, Kage, Laktosefri / Mad uden mælk, Lines kager - uden mel og sukker, Morgenmad, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Sødt, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.