Menu Luk

Blomkålsris

Blomkålsrisen kan også laves på ren blomkål - som her
Print mig

Ingredienser
1 blomkål
1 spidskål
Olie
Salt og peber

  • Finhak begge kålhoveder på en foodprocessor (det skal sikkert gøres i et par omgange).
  • Lynsteg derefter kål-mixet i olien på en varm pande (sikkert også i flere omgange) – giv det en ordentlig omgang salt og peber, mens det lynsteger.

Fungerer fint som erstatning for fx ris.

PS Hvis det lyder for besværligt med alt det dér ‘af og på panden’, kan du også vælge den nemme løsning, nemlig ovnbagte blomkålsris.

Posted in Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Plantebaseret kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Tilbehør, Vegansk, Vegetar