Menu Luk

Bønne-fritter – sunde på den sprøde måde

Sprøde bønne-fritter, lige til at spise!
Print mig

Tilbehør til 2-3 personer

Ingredienser
500 g friske, grønne bønner
1½ tsk god olie
½ tsk fint salt
¼ tsk cayennepeber

  • Skær toppen af bønnerne (der, hvor stilken sidder/har siddet).
  • Vend dem i olie, salt og cayennepeber. Jeg er personligt fjollet med at bruge sesamolie.
  • Fordel bønnerne i et jævnt lag på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag dem i 200 grader (varmluft) i 25-30 min. Vend dem gerne lidt rundt, når de er cirka halvejs.

Er du rigtig fræk, laver du enten en omgang mayo eller lidt remoulade 2.0, så du har noget at dyppe fritterne i.

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Tilbehør, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.