Små, nemme boghvedebrød – glutenfrie og veganske

Små, sprøde og - hvis du er tilpas hurtig - også lune: De her små boghvedebrød er super-nemme at lave

Små, sprøde og – hvis du er tilpas hurtig – også lune: De her små boghvedebrød er super-nemme at lave

12 stk.

Ingredienser
450 g boghvedemel + lidt ekstra til formen
6 dl vand
1 tsk æblecidereddike
1 tsk groft salt
1 tsk honning el. kokossukker (hvis brødene skal være 100 % veganske)
½ tsk stødt muskat

Evt. boghvedeflager til drys – eller måske bare lidt ekstra boghvedemel.

  • Saml alle ingredienser i en skål og rør godt rundt, indtil der ikke længere er klumper i (det bliver mere en grød end en dej).
  • Kom lidt boghvedemel i 12 muffinforme (eller 12 huller i en muffinform): Brug fingrene til at fordele melet rundt på alle flader i hullerne, så formen bliver ‘melet til’.
  • Hæld så dejen i hullerne, drys med boghvedeflager, og bag brødene ved 250 grader (varmluft) i 30-40 min.
  • Lad de små brød køle af, inden du forsøger at pille dem ud af hullerne.

Pssst… jeg har mere glutenfrit bagværk her på bloggen, hvis du er nysgerrig (disclaimer: De to sidste opskrifter i kategorien er ikke glutenfri, men resten er 🙂 ).


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.