12 stk.
Ingredienser
450 g boghvedemel + lidt ekstra til formen
6 dl vand
1 tsk æblecidereddike
1 tsk groft salt
1 tsk honning el. kokossukker (hvis brødene skal være 100 % veganske)
½ tsk stødt muskat
Evt. boghvedeflager til drys – eller måske bare lidt ekstra boghvedemel.
- Saml alle ingredienser i en skål og rør godt rundt, indtil der ikke længere er klumper i (det bliver mere en grød end en dej).
- Kom lidt boghvedemel i 12 muffinforme (eller 12 huller i en muffinform): Brug fingrene til at fordele melet rundt på alle flader i hullerne, så formen bliver ‘melet til’.
- Hæld så dejen i hullerne, drys med boghvedeflager, og bag brødene ved 250 grader (varmluft) i 30-40 min.
- Lad de små brød køle af, inden du forsøger at pille dem ud af hullerne.
Pssst… jeg har mere glutenfrit bagværk her på bloggen, hvis du er nysgerrig (disclaimer: De to sidste opskrifter i kategorien er ikke glutenfri, men resten er 🙂 ).