Menu Luk

Røgede cashewnødder

Det er lørdag - og SÅ skal der snackes!
Print mig

Ingredienser
150 g cashewnødder
1 dl vand
½ tsk groft salt
¼ tsk hvidløgspulver
¼ tsk røget paprika
Et lille drys cayennepeber

  • Bland vand, salt, hvidløgspulver, paprika og cayennepeber på en stegepande. Sæt panden på varmen og lad blandingen koge op.
  • Så snart det koger, tilsætter du cashewnødderne: Vend dem rundt, mens vandet koger af.
  • Når panden er kogt tør, fordeler du nødderne på en bageplade beklædt med papir og sætter pladen i en forvarmet ovn (150 grader, varmluft). Lad nødderne tørre i 20 minutter.
  • Til sidst overfører du bagepapir med nødder til en bagerist, så nødderne kan køle af og blive helt sprøde.
  • Opbevar dem i en lufttæt beholder (med mindre du altså når at spise dem, inden de når så langt).

Tip: Du kan også bruge andre nødder, fx mandler.

Posted in Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Nemt og hurtigt, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Snack, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar

2 Comments

  1. Carina Christensen

    Hej Line….

    HOLD DA OP hvor er de gode.
    Jeg har haft din opskrift liggende et stykke tid, men i dag Lørdag fik jeg endelig taget mig sammen.
    Den skal bare anbefales til alle mine venner, og en særlig veninde får simpelthen 1 kg Cashewnødder med alle krydderierne i en pakke med posten.

    Tak fordi du ville dele din opskrift.

    Stort Kram Carina, Amager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.