Ingredienser
90 g tørrede dadler uden sten
4 spsk kakaopulver
2 spsk kokosolie
4 spsk kokosmælk
1/2 tsk vaniljepulver
En knivspids salt
Forberedelse, dagen før: Kom dadler i en skål, klem dem sammen på bunden. Kog noget vand og hæld over – dadlerne skal lige knap og nap være dækket. Dæk skålen til og sæt den på køl natten over.
- Når du skal lave chokoladecremen, starter du med at tage dadlerne op af skålen og klemme væden af dem.
- Kom dadler og resten af ingredienserne på en foodprocessor/blender/minihakker og kør det sammen til en ensartet masse.
- Spis. Eller udvis disciplin: Kom chokoladecremen på glas og sæt den på køl.
PS Jeg har også en anden, lidt mere klumpet, Nutella-opskrift. Eller rettere: Det er en Mutella-opskrift 😉
Er det samme mængde dadler, hvis man bruger dem bløde? 🙂
Jep – du skal blot undlade at lægge dem i blød først! 😉