Annonce
Menu Luk

Lyn-cookies med kanel og banan – glutenfri og lidt sundere

En cookie og en kop kaffe - behøver man så andet?
Print mig

Oh, cookies – kan man overhovedet gå lykkelig gennem livet uden småkager i forskellige afskygninger? Jeg har også nogle peanutbutter-cookies, der er lidt vildere, når det kommer til sukkeret – hvis du har lyst til mere inspiration på cookies-fronten, altså.

12 stk.

Ingredienser
1 lille banan
200 g tahin – eller et nøddesmør
80 g kokossukker
1 tsk kanel
1 æg

  • Skær bananen i tern.
  • Bland alle de andre ingredienser godt sammen.
  • Vend bananternene i.
  • Fordel den klistrede dej i 12 klatter på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag klatterne i 13-15 minutter ved 180 grader.
  • Lad klatterne, der nu har forvandlet sig til cookies, køle af.
  • Spis.

Pro-tip: Bag ikke cookies i sommervarmen, så bliver de nemlig ikke sprøde men bløde (ikke at jeg taler af erfaring eller noget … #host)

Posted in Bagværk, Glutenfri, Kager: Glutenfri og lidt sundere, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, Sojafri, Sødt, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.