Menu Luk

Spred rygtet: Den rette kost kan tackle din PCO

Det er ikke kun undertegnede, der synes, at verden burde vide mere om kostens betydning for vores velvære og helbred: Søde Mette Hoffmeyer gav mig masser af taletid, da jeg gæstede hendes talkshow, Mettes Mix, i anledning af udgivelsen af min digitale kogebog, ‘PCO-venlige opskrifter - din genvej til nem og naturlig hverdagsmad’.
Print mig

Det er ikke kun undertegnede, der synes, at verden burde vide mere om kostens betydning for vores velvære og helbred: Søde Mette Hoffmeyer gav mig masser af taletid, da jeg gæstede hendes talkshow, Mettes Mix, i anledning af udgivelsen af min digitale kogebog, ‘PCO-venlige opskrifter – din genvej til nem og naturlig hverdagsmad’.

Tro mig: Det er pænt angstprovokerende pludselig at dukke op på en tv-skærm – også selvom det ‘bare’ er på lokaltv i Mettes Mix (og især når man ser SÅ bekymret ud på klippets snapshot, som jeg gør her).

Men der er så mange, der har svært ved at inkorporere en PCO-venlig kost i dagligdagen – eller som slet ikke ved, at kosten kan have afgørende betydning for helbredet – at jeg velvilligt lægger al angst til side for at dele ud af mine egne erfaringer.

Se klippet her (hos vimeo.com), hvor jeg i programmets første halvdel fortæller om at have rutschende blodsukker, en irriterende tendens til at tage på og en glubende, nærmest umættelig sult – på trods af at jeg fulgte de officielle kostråd. Og hør også, hvad der skete, da jeg gik den PCO-venlige vej.

Den digitale kogebog ‘PCO-venlige opskrifter – din genvej til nem og naturlig hverdagsmad’ kan købes lige her for 34,95 kr.

Posted in Bog, Glutenfri, How to, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Stenalderkost / Paleo / LCHF