Annonce
Menu Luk

Fisk i kokos (a.k.a. Fiske-ruskomsnusk)

Fisk i kokos er hurtigt og nemt at lave - her serveret sammen med lidt ovnbagte rodfrugter.
Print mig

Fisk i kokos er hurtigt og nemt at lave - her serveret sammen med lidt ovnbagte rodfrugter.
Fisk i kokos er hurtigt og nemt at lave – her serveret sammen med lidt ovnbagte rodfrugter.

3-4 personer (hvis du også laver noget tilbehør)

Ingredienser
3 porrer
4 gulerødder
1 bdt grønne asparges
500-700 g fiskefileter uden skind og ben
1 ds kokosmælk (4 dl)
200 g frosne ærter eller edamamebønner
3 tsk tørret dild
Saften af ½ lille citron
1 tsk lakridsrodspuvler
¼ tsk chilipulver
Masser af salt og friskkværnet peber
Kokosolie til at stege i

  • Skær porrer og gulerødder i skiver, asparges og fisk i mindre stykker.
  • Steg gulerødder og porrer i kokosolie i 5-10 min.
  • Tilføj så kokosmælken og lad det hele koge op.
  • Tilsæt nu asparges, ærter/edamamebønner, fiskestykker og dild og lad det hele koge op. Igen.
  • Men retten varmer op, tilføjer du citronsaft, lakridspulver, chilipulver og – ikke mindst – rigelige mængder salt og peber, alt imens du smager til på livet løs.

Jeg laver gerne en ovnbagt æggekage som tilbehør. Det er lige så nemt og hurtigt at lave som selve fiskeretten. Men en omgang rodfrugter i ovn er jo heller ikke af vejen.

Posted in Aftensmad, Fisk og skaldyr, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.