Annonce
Menu Luk

Fiskefrikadeller – uden mel

Fiskedeller. Glutenfri og alt muligt!
Print mig

Ca. 14 stk.

Ingredienser
Ca. 600 g hvid fisk uden skind og ben
50 g nødder, fx cashew eller macadamia
2 æg
Ca. 30 g fintrevet løg
2 spsk kokosmælk
1 tsk groft salt
Masser af friskkværnet peber

  • Skær fisken i mindre stykker og riv løget.
  • Finhak nødderne på en foodprocessor/minihakker (eller snyd og køb det som færdiglavet nøddemel).
  • Smid nu alle ingredienserne i en foodprocessor og blend det hele godt.
  • Form farsen til frikadeller – jeg bruger to spiseskeer – og gør dem færdige, enten på panden eller i ovnen – begge steder skal frikadellerne have ca. 7 min. på hver side.

Du kan eventuelt lave en omgang Remoulade 2.0 til dellerne. Og så har jeg i øvrigt en opskrift på tunfrikadeller – også uden mel. De er (også) gode 😉

Posted in Fisk og skaldyr, Frokost, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.