Menu Luk

Fiskesalat – nem forret eller frokost

Fiskesalaten er perfekt til fx den hurtige frokost, eller - som her - til den fancy't anrettede forret.
Print mig

Det her er lidt af en frækkert: Det er en ret, der er supernem at lave, smager godt – og er både sund og mættende. Du kan eventuelt lave tomatpestoen selv, hvis du vil. Det er nemlig – også – super-nemt og smager i øvrigt fantastisk (har du problemer med ost og/eller nødder, så har jeg såmænd en opskrift på en både oste- og nøddefri tomatpesto).

Fiskesalaten går piv-godt til en skive stenalderbrød eller to.

Måltid til en eller forret til tre personer

Ingredienser
2 hårdkogte æg
1/4 agurk
2 skiver røget ørred eller laks
1-2 spsk tomatpesto
Peber

  • Skær æg og agurk ud i små tern – fisken i små stykker.
  • Bland det hele sammen og smag til.
  • Server evt. fint og nydeligt anrettet som på billede (med mindre det ‘bare’ er frokost til dig selv – i så fald: Ske i hånd!).
Posted in Fisk og skaldyr, Frokost, Glutenfri, Line anbefaler, Nemt og hurtigt, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Salat, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.