1 stk.
Ingredienser
½ tsk kokosolie
½ tsk tomatpuré
1 æg
Salt og cayennepeber
- Bland kokosolie og tomatpuré i en lille skål/kop og kom så blandingen på en varm pande. Fordel blandingen i en flad klat midt på panden.
- Hav en spatel klar og slå så ægget ud midt i klatten. Ægget skubber din tomatblanding ud til siderne, så grib spatelen og skub løbsk æg og tomatpuré ind til kanterne, så spejlægget bliver nogenlunde rundt.
- Drys med salt og cayennepeber og lad så spejlægget stege i 4-5 min. (læg gerne en rist eller et grydelåg over panden – det sprøjter ad h*lvede til).
- Til sidst slukker du for varmen og vender spejlægget. Lad det ligge på eftervarmen i et minuts tid, inden du overfører det til en tallerken og kaster dig over den frække sag.
Pssst … jeg har andre nemme og hurtige retter lige her.
Fordel pureen i en flad klat midt på panden. Så snart du har slået ægget ud midt i klatten, griber du en spatel og skubber løbsk æg og tomatpuré ind til kanterne: