Menu Luk

Frikadeller – gluten- og laktosefri

Mmmm … en delle! En glutenfri delle, ligefrem!
Print mig

12 store deller

Ingredienser
800 g hakket svinekød
2 løg
2 æg
1 dl kokosmælk
1/2 tsk fint salt
Masser af friskkværnet peber

  • Hak løget fint – som i ‘meget fint’.
  • Hæld så alle ingredienser i stor skål og rør det hele godt sammen – gerne med en håndmixer og et par kødkroge.
  • Form nu farsen til 12 store frikadeller og steg dem 7-8 minutter på hver side på en varm pande i en klat god olie: Start med middelvarme og giv dem så et ekstra pift det sidste minut eller to, inden du vender.

Tip: Går forrygende godt til fx ovnbagt kål-‘pasta’ og cremet kokossovs med porrer.

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Kød, Laktosefri / Mad uden mælk, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF