Menu Luk

Giveaway: Vind kagebogen ‘Søde sundheder’ – og lidt til …

Deltag i lodtrækningen om et styk kagebog, tre fine julekort og en plade lækker chokolade
Print mig

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er da en oplagt anledning til at lade Lines Opskrifter debutere i disciplinen giveaway, er det ikke?

Indholdet af giveawayen er lige til højrebenet:

I torsdags lavede jeg nemlig pre-release på print-udgaven af min kagebog, ‘Søde sundheder – nemme kager uden mel og sukker’, der ellers først udkommer officielt 7. januar (e-bogen holder sig da også stadig pænt til den dato 😉 ).

Derfor sætter jeg et eksemplar af bogen på højkant sammen med en plade af min yndlingschokolade og tre fine julekort fra SOS Børnebyerne.

Du deltager i lodtrækningen om den lille pakke, hvis du i kommentarfeltet herunder fortæller mig, hvad der absolut skal være til stede juleaften, for at du kommer i julestemning.

Jeg er fx selv ubøjelig, når det kommer til Disneys Juleshow: For mig starter juleaften først, når Jesper Fårekylling synger ‘Når du ser et stjerneskud’.

Hvad gør en god juleaften for dig?

NB! Giveaway’en er slut, og vinderen er fundet.

Posted in Bagværk, Bog, Chokolade, Giveaway, Glutenfri, Kage, Lines kager - uden mel og sukker, Sojafri, Sødt, Stenalderkost / Paleo / LCHF

13 Comments

 1. Cathrine Fallesen

  Det er sådan en fin bog, du har fået lavet dig Line! Og jeg er faktisk helt enig – Disneys Juleshow er det der sætter hele festligheden i gang, også at familien også begynder at ankomme omkring det tidspunkt. Jeg har altid været fan af jo flere, jo bedre, så jeg elsker de år, hvor alle kusiner og deres børn er med 😀

 2. Monica LivingSweetLiving

  Hej!

  Er faldet pladask for din side og de mange mange mange lækre opskrifter! De skal så meget afprøves.
  Julen for mig er helt klart være med min kæreste og vores to unger. Jeg er ligeglad med form og indhold, bare de er der. Men skal jeg ønske mig noget mere er det sangen “Juletræet med sin pynt”. Den er så fuld af forventning og et løfte om at det snart bliver lyst, varmt og grønt igen.

  Rigtig god jul!

 3. Charlotte

  Tillykke med bogen!

  For mig handler juleaften om at hygge sig og spise god mad. Så jeg må nok holde på, at min bedre halvdel skal være tilstede, duften af julemad hele dagen og god tid til at sidde ved bordet, når vi endelig får lov til at slås om sovseskålen 😉

 4. Stephanie

  Hos os er det også tradition at se Disneys juleshow, selvom den yngste til stede er nu 21 år 🙂 Vi har også som tradition først at pynte juletræet juledag, og der sniger julestemningen sig rigtigt ind.

 5. Anne-Marie Reinhardt

  Tillykke med den fine bog 🙂

  Hmmm, Jul for mig er helt klart smagen af and og ikke mindst æbler og svesker – elsker simpelthen bare julemiddagen 🙂

 6. Charlotte

  Lækker give-away!
  Til Jul skal min familie absolut være tilstede. Min kæreste og jeg er ved at snakke om at holde jul sammen, men jeg har svært ved at forestille mig julen uden min familie(hvis vi nu skulle være hos hans)
  Derudover skal der altså være et juletræ – hvad skal man ellers danse rundt om?
  God jul!

 7. Yvonne i

  Lækker bog.
  For mig starter julen den 24 om formiddagen hvor pigerne på 21 og 28 stadig vil pynte træet, det er så hyggeligt at høre de to 🙂 de 4 julemus skal sidde på de øverste grene. Alt imens jeg er gået igang med kalkunen og risalamande, en tradition som jeg håber bliver ved mange år endnu.
  Glædelig december

 8. annette

  hej Line
  For mig hører der and og brunede kartofler til jul. Og appelsinsalat. Men det allervigtigste er, at familien er til stede.
  God jul!

 9. Camilla

  En god juleaften for mig er simpel. Jeg ønsker blot at tilbringe den med min skønne familie hvor vi alle er samlet om et bord, og hygger os. Familien der er samlet er det bedste ved julen, og så gør det selvfølgelig heller ikke noget at vi får lækker julemad og massere af julebag og konfekt 🙂

 10. Sabine

  Øj, den bog kunne jeg da godt tænke mig at vinde.
  Jul er, når hele familien er samlet hos min elskede farmor i Tyskland og vi hygger med god mad og julesange. Når vi til sidst står foran juletræet og synger ‘glade jul’ får jeg altid kulegysninger og er verdens lykkeligste menneske.
  Ej, hvor jeg allerede glæder mig til det nu!
  God jul!

 11. Tina Akselbo Larsen

  For mig handler julen om familien, dufte og traditioner – gamle som nye.
  Når anden dufter fra ovnen, Disneys juleshow i TV og mine skønne nevøer sidder med forventningsglæde i øjnene – det er jul. Hvis det så også sner, er det helt perfekt.

  Tillykke med bogen!

 12. Line

  Nøj, nogle skønne julekommentarer – det har været en sand fest at læse. Hvis nogen har haft et julebarometer stående et sted, er det bonet helt ud, takket være jer! 🙂

  Giveaway-vinderen er trukket! Det blev Edith, der kommenterede på Facebook-siden (hvor der er også er spredt hyggelig julestemning: https://www.facebook.com/linesopskrifter/posts/585892948149108).

  TAK, fordi I legede med!

  PS Hvis nogle ikke-vindere gerne vil have fat i kagebogen alligevel, kan den i øvrigt købes hos forlaget for sølle 99 kr. (inkl. forsendelsen). Bestiller man senest 11. december, kommer den inden jul, lover forlaget 🙂

Der er lukket for kommentarer.