Annonce
Menu Luk

Daddelkonfekt – Raw cake-bidder uden mel og sukker

Naturligt sød og temmelig julet daddelkonfekt: Uhm!
Print mig

25 stk. – gang opskriften op, hvis du vil have flere

Ingredienser
75 g tørrede dadler uden sten
25 g rosiner
1 dl kogende vand
80 g kokosmel
3 spsk kakao
1 spsk kanel
2 spsk kokosolie

Drys: Kokosfibermel

Forberedelse, gerne dagen før: Kom dadler og rosiner i en lille skål og klem dem godt sammen på bunden. Hæld så det kogende vand over og dæk skålen til. Sæt på køl i mindst en time; gerne natten over.

  • Tag dadler og rosiner op af væsken (som du evt. kan gemme til en kop kaffe eller en smoothie) og blend dem sammen med resten af ingredienserne til en klæg masse på en foodprocessor.
  • Form nu massen til en kvadrat på ca. 10 x 10 cm og med et par cm i højden (brug evt. en dejskraber til at forme og glatte med). Sæt kvadraten på køl i mindst en halv time (hvis du former på et stykke bagepapir, er den nem at flytte).
  • Tag kvadraten ud af køleskabet igen og skær den i mindre kvadrater: 25 stk.
  • Drys stykkerne med kokosfibermel – så ser det ud som om, at det har sneet på dem 🙂
  • Sæt konfektstykkerne tilbage på køl og lad dem blive der, til de skal spises.

Pssst …. daddelkonfekten har en fætter i honningkage-konfekten.

Posted in Bagværk, Glutenfri, Jul, Kage, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Lines kager - uden mel og sukker, Nøddefri, Opskrift, Snack, Sojafri, Sødt, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.