Annonce
Menu Luk

Lodne påskeæg

Lodne påskegodter - ikke rådne påskegodter, mind you ;)
Print mig

Påskeæggene her er glimrende bud på et indslag til påskefrokosten, der både er sød og sund. Hvis du er ligeglad med, om det søde og sunde er specielt påskeagtigt, kan jeg dog også anbefale de krydrede raw cake-hapser og mokka-kuglerne.

Ca. 12. stk.

Ingredienser
200 g tørrede, usvovlede abrikoser
2 spsk kogende vand
50 g kakao
2 spsk kokosolie
1 spsk kokosfibermel (ikke at forveksle med almindeligt kokosmel)
Korn af en hel vaniljestang

Til at rulle i: Almindeligt kokosmel og lidt ekstra kakao

  • Skær abrikoserne i tern, kom dem i en skål og hæld det kogende vand ved. Bland det hele godt rundt, så alle abrikostern bliver våde. Dæk skålen til og sæt den til side en times tid.
  • Når timen er gået kommer, du alle ingredienserne (undtagen dem til rulningen) i en foodprocessor/blender. Lad det blende et godt stykke tid, så det hele bliver godt klistret og snasket (det samler sig ikke nødvendigvis til en klump, men det gør ikke noget – så længe det bliver klistret 😀 ).
  • Kom kokosmel i en skål sammen med et godt drys kakao, som du blander godt rundt, så kokosmelen bliver brun.
  • Tril nu den klistrede abrikosmasse til let aflange kugler og rul kuglerne i kokosmelet, så de bliver ‘lodne’. Klem den enkelte kugle lidt i den ene ende, så den får en fin æggeform.
  • Sæt æggene på køl og servér dem på samme måde som øl: Kolde og direkte fra køleskabet.
Posted in Chokolade, Glutenfri, Kage, Laktosefri / Mad uden mælk, Lines kager - uden mel og sukker, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Snack, Sojafri, Sødt, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.