Menu Luk

Lodne påskeæg

Lodne påskegodter - ikke rådne påskegodter, mind you ;)
Print mig

Ca. 12. stk.

Ingredienser
200 g tørrede, usvovlede abrikoser
2 spsk kogende vand
50 g kakao
2 spsk kokosolie
1 spsk kokosfibermel (ikke at forveksle med almindeligt kokosmel)
Korn af en hel vaniljestang

Til at rulle i: Almindeligt kokosmel og lidt ekstra kakao

  • Skær abrikoserne i tern, kom dem i en skål og hæld det kogende vand ved. Bland det hele godt rundt, så alle abrikostern bliver våde. Dæk skålen til og sæt den til side en times tid.
  • Når timen er gået kommer, du alle ingredienserne (undtagen dem til rulningen) i en foodprocessor/blender. Lad det blende et godt stykke tid, så det hele bliver godt klistret og snasket (det samler sig ikke nødvendigvis til en klump, men det gør ikke noget – så længe det bliver klistret 😀 ).
  • Kom kokosmel i en skål sammen med et godt drys kakao, som du blander godt rundt, så kokosmelen bliver brun.
  • Tril nu den klistrede abrikosmasse til let aflange kugler og rul kuglerne i kokosmelet, så de bliver ‘lodne’. Klem den enkelte kugle lidt i den ene ende, så den får en fin æggeform.
  • Sæt æggene på køl og servér dem på samme måde som øl: Kolde og direkte fra køleskabet.
Posted in Chokolade, Glutenfri, Kage, Laktosefri / Mad uden mælk, Lines kager - uden mel og sukker, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Snack, Sojafri, Sødt, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.