Tilbehør til 3-4 personer
Ingredienser
2 græskar (ca. 1,5 kg når de er skåret ud)
75 g cashewnødder
3 spsk kokosmælk
1 spsk kokosolie
1 spsk tørret estragon
¼ tsk cayennepeber
1 tsk groft salt
Saft af ¼ citron eller ½ lime
- Skær skrællen af græskarene, fjern kernerne og skær derefter kødet i tern (ca. 2 x 2 cm).
- Bag græskar-ternene i ovnen i 20 min. ved 200 grader (varmluft).
- Mens ternene bager, hakker du cashewnødderne sådan semi-fint og samler kokosmælk, kokosolie, estragon, citron, cayennepeber og salt i en sautépande. Giv det hele et lille opkog et par minutter, inden græskar-ternene er færdige.
- Kom de færdigbagte græskar-tern op i sautépanden og vend dem godt rundt i din blanding, så der er snask på alle stykker.
- Nu er din græskar-kasserolle klar til servering!
Fun fact: Det her startede med, at jeg ville lave min egen version af Butternutstegen fra Knaehoejkarse.dk – men endte altså med en gryderet ?