Menu Luk

Græskar-kasserolle

Jeg elsker alt med græskar - så hvorfor ikke også græskar i en kasserolle (eller en sautépande)
Print mig

Tilbehør til 3-4 personer

Ingredienser
2 græskar (ca. 1,5 kg når de er skåret ud)
75 g cashewnødder
3 spsk kokosmælk
1 spsk kokosolie
1 spsk tørret estragon
¼ tsk cayennepeber
1 tsk groft salt
Saft af ¼ citron eller ½ lime

  • Skær skrællen af græskarene, fjern kernerne og skær derefter kødet i tern (ca. 2 x 2 cm).
  • Bag græskar-ternene i ovnen i 20 min. ved 200 grader (varmluft).
  • Mens ternene bager, hakker du cashewnødderne sådan semi-fint og samler kokosmælk, kokosolie, estragon, citron, cayennepeber og salt i en sautépande. Giv det hele et lille opkog et par minutter, inden græskar-ternene er færdige.
  • Kom de færdigbagte græskar-tern op i sautépanden og vend dem godt rundt i din blanding, så der er snask på alle stykker.
  • Nu er din græskar-kasserolle klar til servering!

Fun fact: Det her startede med, at jeg ville lave min egen version af Butternutstegen fra Knaehoejkarse.dk – men endte altså med en gryderet 🥘

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.