Menu Luk

Græskarkerne-paneret og spicy laks

Nemt og hurtigt. Lækkert og spicy. Hvad mere kan man ønske sig?
Print mig

Ingredienser
700-800 g laksefileter
25 g græskarkerner
¼ tsk røget paprika
½ tsk groft salt
Et godt drys* chilipulver

  • Finhak græskarkernerne til mel på en minihakker.
  • Bland ‘melet’ med paprika, salt og chilipulver.
  • Placér så laksefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir og fordel ‘mel’-blandingen ovenpå fiskestykkerne (det er nemmest at bruge hænderne/fingrene).
  • Bag i ovnen i ca. 15 min. ved 180 grader (varmluft).

* Hvis man er strukturfascist ligesom undertegnede er ‘et godt drys’ = ⅛ tsk

Posted in Aftensmad, Fisk og skaldyr, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.