Annonce
Menu Luk

Grill-salat – fyldig salat med squash, aubergine og tomat

Fyldig, lækker og nem at lave. 'Nuff said.
Print mig

Salat til din grill-mad

Når det er sommer, skal der grilles. Og hey, selv hvis du ikke griller, kan du godt slippe af sted med at lave denne salat alligevel. Prøv den fx til de her ovnbagte (eller grillede) lakse-pakker – eller måske til disse veganske portobello-bøffer.

Ingredienser til grill-salaten

200 g cherrytomater
2 squash
2 auberginer
1 lille rødløg
2 tsk rød balsamico
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær tomaterne i halve og kom dem i en skål sammen med balsamicoen. Vend det hele godt rundt og stil til side.
  • Skær nu squashene i skiver, auberginerne i halve skiver og saml det hele i en stor skål. Tilføj olivenolie og rigeligt salt og peber. Bland godt.
  • Har du en grill – og er den klar til brug – er det nu, du griller squash og aubergine. Er du – ligesom undtegnede – grill-løs, kan du bruge en ovn i stedet: I så fald fordeler du squash- og aubergine-stykkerne på et par bageplader og giver stykkerne 25-30 min. i en forvarmet ovn ved 180 grader (varmluft) – og du kalder det ‘grill-salat’, fordi det går godt til grill-mad #problemsolved
  • Lad squash og aubergine køle af, inden du hakker rødløget og blander det hele – tomater, løg, squash og aubergine – sammen til din fyldige salat.
  • Voila!
Posted in Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Plantebaseret kost, Salat, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.