Menu Luk

Hjemmelavet müsli – nem og glutenfri

Man behøver sådan set ikke komme müslien på noget. Den kan sagtens snackes for sig selv!
Print mig

Ingredienser
2 søde æbler
150 g blandede nødder
50 g græskarkerner
50 g hørfrø
50 kokosmel
3 spsk vand

  • Hak nødderne groft.
  • Skær æblerne i fire store både, fjern kernehuset og skær herefter bådene i tynde skiver – på tværs, ikke på langs.
  • Bland nu alle ingredienser godt sammen i en skål og fordel så blandingen på to bageplader og i et tyndt lag.
  • Bag müslien i 1 time ved 130 grader i en varmluftovn.
  • Lad den færdige müsli køle af, inden du pakker den ned i en lufttæt beholder (med mindre den skal direkte på din græske yoghurt, altså).

Müslien er min tilpassede version af en opskrift, jeg fik af min fantastiske veninde, Mette. Hvor Mette havde opskriften fra, ved jeg desværre ikke, så jeg bliver jer en ordentlig reference skyldig.

Posted in Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Morgenmad, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Plantebaseret kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar