Hurtig mad: Varm pande-salat med avokado

Vinteren over er jeg blevet fuldstændig pjattet med varme pande-salater: De er super-nemme at lave, smager fantastisk og er piv-sunde.

Vinteren over er jeg blevet fuldstændig pjattet med varme pande-salater: De er super-nemme at lave, smager fantastisk og er piv-sunde.

1 person – gang op for at få til flere

Ingredienser
2-3 håndfulde kål (fx ⅓ spidskålshoved)
1 gulerod
½ avokado
Dit yndlings blandingskrydderi
Salt og peber
Kokosolie til at stege i
Evt. kerner til drys

  • Snit kålen semi-fint (det skal jo gå hurtigt 😉 ) og riv guleroden i tynde skiver på et rive- eller mandolinjern.
  • Smelt kokosolien på en stor pande og tilføj så kål, gulerod, krydderi, salt og peber (apropos yndlingskrydderier er jeg personligt helt fjollet med Irmas Umamimix).
  • Skær avokadoen i mindre tern, mens du vender salaten rundt på panden en gang i mellem.
  • Salaten skal stege så længe, at alle grøntsager bliver bløde, fx skal hvidkål have længere tid end spidskål, fordi det er så meget grovere og tykkere i strukturen.
  • Når salaten er blød og lækker, kommer du den på en tallerken. Placér avokadoternene ovenpå, så dekorativt som det nu er muligt med sådan nogle fedtede størrelser. Drys evt. med kerner.
  • Spis!

Tip: Du kan sagtens bruge andre grøntsager i din pande-salat, fx hvis du har nogle rester i køleskabet. Jeg har bl.a. haft squash og porrer i også. It works!


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)