Menu Luk

Hurtig, ovnbagt æggekage – on the side

Ovnbagt æggekage - super nemt tilbehør
Print mig

Ingredienser
10 æg
Salt og peber

  • Smør et ovnfast fad.
  • Tænd ovnen på 200 grader (180 hvis det er varmluft).
  • Pisk æg godt sammen med salt og peber og hæld æggemassen i fadet.
  • Bag æggekagen i 30-35 min.

Jeg bruger æggekagen som tilbehør på linje med blomkålsris og stenaldermos.

 

 

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Tilbehør, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.