Annonce
Menu Luk

Hvid coleslaw med et nip af lakrids

Det er jo sådan set sundt - men derfor smager det nu alligevel som slik ...
Print mig

Salat-ingredienser
Et lille hvidkål
2 søde æbler

Dressing-ingredienser
2,5 dl creme fraiche
1 spsk mayonnaise
1 tsk dijonsennep
Saften af ½ lime
1 tsk lakridspulver (jeg bruger det her)

  • Snit hvidkål og æbler fint – evt. på en foodprocessor, hvis man er doven.
  • Rør dressingen sammen og bland den, hvidkål og æbler godt sammen (det er en stor og tung portion, så du behøver næppe træne biceps samme dag, som du laver salaten).
  • Sæt evt. salaten på køl, indtil den skal spises – den bliver kun bedre af at stå lidt 🙂

Der skal i øvrigt lyde en tak til min tidligere kollega, Dorte, som kom med tippet om at smide lakridspulver i dressingen.

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Line anbefaler, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Salat, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegetar

2 Comments

  1. Morten Mølgaard

    Super lækker opskrift.
    Smagte den i første omgang uden lakridspulver, men vi glæder os til at prøbe den version næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.